Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Andrei Cocieru, stilistul femeilor frumoase

Andrei Cocieru, stilistul femeilor frumoase imprimare

08.03.2014  

Aici sunt sfaturile și urările pentru toate femeile din Moldova - în ziua de 8 martie - de la stilistul Andrei Cocieru.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Stilistul Andrei Cocieru este mereu înconjurat de femei frumoase și femei de succes. El spune că: ”Toate femeile sunt frumoase, toate sunt deosebite, toate au finețe”. 

Andrei Cocieru este bărbatul care știe ce-și dorește o femeie și cel care o ajută să-și pună în valoare frumusețea. Iar la capitolul tendințe hair stilistul ne-a zis că: ”Blondul a rămas în vogă așa cum a fost și până acum, se poartă tunsorile scurte, se poartă și părul lung de-o lungime. Sunt în vogă și formele fixe, formele grele. Este actual volumul, buclele, tot ce este natural, dar să nu uităm că în primul rând trebuie să avem un păr sănătos, un păr plin de viață”.

Și pentru că suntem în ziua de 8 martie, Andrei a mai adaugat: „Această zi minunată este a femeilor, celor care ne fac tot timpul să fim cu zâmbetul pe buze și să știm pentru ce avem de muncit”.

andrei_cocieru

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.