Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Copiii explică adulților ce este dragostea

(Video) Copiii explică adulților ce este dragostea imprimare

14.02.2015  

Acum, în luna dragostei, vom afla de la copii ce înseamnă dragostea și cum se manifestă ea.

Votează: 4.7/5 (6 Voturi )

În aceste zile din luna dragostei, i-am întrebat pe copiii de grădiniță – pe cei care învață lumea din Albinuța lui Grigore Vieru și Lică Sainciuc – ce înseamnă dragostea și ce știu ei despre ea. Iar răspunsurile copiilor au fost, bineînțeles, foarte ingenioase și inspirate. 

Copiii explică adulților ce este dragostea
„Dragostea înseamnă un sentiment când îți place de un om și vrei să te măriți cu el”, „Dragostea-i mai bună decât aurul”, „Dragostea este când noi stăm împreună și suntem prieteni”, sunt doar câteva dintre răspunsuri.

Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea Copiii explică adulților ce este dragostea
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.