Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Lina Ochișor

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Lina Ochișor imprimare

11.03.2015  

Lina Ochișor este femeia care inspiră şi poate servi drept exemplu și chiar model pentru tinerele care vor să aleagă o profesie. Astfel încât în Sistemul Afacerilor Interne din Moldova să activeze cu mult mai multe femei, depăşind cifra de astăzi de 17 procente.

Votează: 3.0/5 (4 Voturi )

Lina Ochișor este inspector de patrulare. Împreună cu colegii ei, are grijă și ține sub control ordinea publică din oraș, mai exact ordinea publică a sectorului Rîșcani din capitală.

„Am deosebită plăcere să lucrez anume în Plutonul nr.3 al Companiei Râșcani și anume în patrularea cu echipa mobilă, asta este chiar ceva interesant și zi de zi întâlnești situații noi. Simt sprijinul colegilor, mă bucur de stima din partea lor”, a spus Lina Ochișor.

Lina spune că este o onoare să activeze în Sistemul Afacerilor Interne și să fie în Serviciul Statului. Îndemnul ei pentru femei este să creadă în forțele proprii și să tindă spre o dezvoltare continuă.

„Activând în Sistemul Afacerilor Interne am învățat și am deprins unele calități pozitive care îmi prind bine și în viață. Eu chiar îndemn femeile să devină polițiste, să aibă încredere în sine și trebuie să știe că asta este o mândrie de-a lucra în folosul statului, de-a purta uniformă și epoleți”, a mărturisit Lina Ochișor.

Lina Ochișor
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.