Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Elena Tanas

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Elena Tanas imprimare

11.03.2015  

Elena Tanas este o femeie care inspiră. E salvatoare în Detașamentul de Salvare, alpinist. Salvează oamenii de la înălțimi, adâncimi și situații excepționale.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

Elena Tanas spune că femeile nu trebuie să se oprească la ceea ce știu și pot, ele trebuie să încerce mereu lucruri noi. „Serviciul de Salvare asta și presupune: să nu te oprești la ce știi, aici ești în permanentă căutare", afirmă Elena.

 

„Când ajunge la intervenție, omul te privește ca pe cel pe care l-a transmis Dumnezeu în momentul dat, așteaptă de la tine acțiune, așteaptă ajutor și aici te verifici tu pe tine și vezi de ce ești tu capabil. Oamenii te văd și ca ajutor și ca salvator și în foarte multe cazuri îl văd și pe Dumnezeu în tine", adăugă Elena Tanas.

Foto: URMA ta, arhiva personală

Elena Tanas Elena Tanas Elena Tanas Elena Tanas Elena Tanas Elena Tanas Elena Tanas
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.