Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Diana Cicanci

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Diana Cicanci imprimare

16.03.2015  

Pentru Diana Cicanci totul a început cu o îmbrăţişare. Atunci când, mărturiseşte ea, a îmbrăţişat nobila profesie de jurist şi îi place foarte mult ceea ce face.

Votează: 4.7/5 (3 Voturi )

Diana Cicanci este jurist în Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne şi este una dintre femeile care face un pas elegant spre egalitatea de gen.

Diana Cicanci

Diana este îndrăgostită de uniforma pe care o poartă şi spune că în această uniformă poţi fi şi mamă, poţi fi şi frumoasă.

Şi are pentru toate femeile din Moldova un mesaj de încurajare: „O carieră în Sistemul Afacerilor Interne pentru femei va genera asigurarea unei politici echilibrate și echitabile de gen”, afirmă Diana Cicanci.

 

Diana Cicanci
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.