Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Marina Negru

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Marina Negru imprimare

16.03.2015  

Marina Negru este una dintre cele 17 femei din Sistemul Afacerilor Interne, care sunt protagonistele expoziției în aer liber „Femei care inspiră!”. Expoziția este vernisată la colțul bulevardului Ștefan Cel Mare în intersecție cu bulevardul Gavriil Bănulescu-Bodoni și poate fi vizitată chiar și acum.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Marina Negru este paramedic, Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), Bălți. Se mândrește că salvează viețile omenești, ea spune că satisfacția cea mai mare este atunci când omul îți mulțumește că l-ai ajutat, fie și cu privirea sau cu un zâmbet.

„Mă mândresc că sunt angajată a serviciului SMURD, pentru că salvăm viețile oamenilor”, afirmă Marina.

Marina Negru
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.