Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Diana Botnariuc

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Diana Botnariuc imprimare

19.03.2015  

Diana Botnariuc descoperă personalităţi inedite în fiecare zi și mereu se convinge că fiecare om are puterea de-a face față multor provocări. Diana este psiholog în Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Diana Botnariuc și-a ales specialitate de psiholog în Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne, deoarece această profesie o ajută să se dezvolte în permanență, ceea ce valorează mult pentru ea.

Ea este medicul sufletului, ajută oamenii să-și caute potențialul și să identifice noi resurse psihologice, care le-ar ajuta să facă față, să escaladeze cu brio vicisitudinile vieții.

Diana Botnariuc

Ea mai este și acea persoană care încearcă în fiecare om să aprindă câte o luminiță, o speranță pentru viitor.

Diana Botnariuc

Diana Botnariuc, ne-a împărtășit care este motto-ul după care se conduce atunci când este epuizată și crede că nu mai are puteri: „Și-atunci când zici că nu mai poți, mai ai timp să oferi ceva frumos, să ghidezi, să ajuți pe cineva” a spus, Diana.

Foto: URMA ta, arhiva personală

Diana Botnariuc Diana Botnariuc Diana Botnariuc Diana Botnariuc Diana Botnariuc Diana Botnariuc
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.