Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Doina Savoi

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Doina Savoi imprimare

23.03.2015  

Doina Savoi este locotenent-major de poliție, șef de schimb al unității control de frontieră, Sectorul Poliției de Frontieră „Ungheni”, Direcția Regională VEST.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Doina Savoi a studiat la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, iar în 2004, după ce a absolvit cu succes instituţia, a fost angajată la Poliția de Frontieră, Serviciul de grăniceri, pe atunci.

Doina spune că niciodată nu a fost de acord cu afirmația: „În Poliție și armată nu este loc pentru femei”. Ea de mic copil știa că va fi polițist. Şi cel mai mult a inspirat-o tatăl ei, care din 1991 până în prezent activează în Poliția de Frontieră.

Doina susține promovarea femeilor în Sistemul Afacerilor Interne și spune că prezența lor într-un colectiv contribuie nu doar la egalitatea de gen, dar și la imaginea bună instituției.

„Indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm, putem să ne facem munca la fel de bine ca bărbații”, afirmă Doina Savoi.

Doina Savoi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.