Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Cristina Schimbov

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Cristina Schimbov imprimare

23.03.2015  

Cristina Schimbov a fost inspirată în alegerea profesiei de tatăl ei, care tot a fost polițist. Îl vedea întotdeauna mulțumit de ceea ce face, iar asta o motiva și mai mult să îmbrățișeze o astfel de carieră.

Votează: 4.8/5 (4 Voturi )

Cristina Scimbov este ofiţer superior pe cauze excepţionale din cadrul Direcţiei Generale Urmărire Penală, căpitan de poliţie. Spune că, dacă ar întoarce timpul înapoi, cu siguranță ar alege aceeași profesie.

Cristina Schimbov

„Este o profesie care presupune multă responsabilitate și devotament. Domnișoarele care au un scop bine propus și tărie de caracter, pot să cuprindă această carieră ”, a spus Cristina Schimbov.

Cristina Schimbov

Foto: URMA ta, arhiva personală

Cristina Schimbov Cristina Schimbov Cristina Schimbov Cristina Schimbov
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.