Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Logos Group Company revine cu o nouă conferință

(Video) Logos Group Company revine cu o nouă conferință imprimare

09.04.2015  

Tinerii care vor să facă un pas corect în alegerea meseriei pe care o vor practica în viitor și totodată să-și descopere potențialul, sunt așteptați la 16 mai, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”, la Conferința de Orietare Profesională organizată de Logos Group Company.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Logos Group Company revine cu o nouă conferință de orietare profesională, care va avea loc la 16 mai, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”, are scopul de-a ajuta fiecare persoană să-și găsească domeniul în care dorește să activeze în viitor.

Conferinta de orientare profesionala

„Mulți tineri ajung să facă un an, doi de facultate, după care realizează că acesta nu este domeniul în care ei doresc să activeze pe viitor și doresc să-și schimbe facultatea, chiar când sunt în anul doi sau trei. Sunt și tineri care după ce termină prima facultate merg la a doua facultate în speranța că vor găsi ceea ce-i reprezintă, după care mai fac un masterat și spre final muncesc cu totul în alt domeniu. Asta este o problemă pe care noi o observăm pe parcursul a mai multor ani”, spune Gicu Stolear, coordonatorul „Logos Group Company”.

Conferinta de orientare profesionala

„Avem mulți tineri cu un pontențial înalt, dar în primul rând trebuie să-l descoperim împreună, apoi acest potențial trebuie dezvoltat. De alegerea corectă a profesiei depinde succesul lor, succesul țării noastre”, zice Lia Mura, director a Departamentului Educație.

La acest eveniment sunt invitați elevii liceelor, colegiilor; studenți, dar și părinți.

Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala Conferinta de orientare profesionala
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.