Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Aliona Chircu

(Video) FEMEI CARE INSPIRĂ: Aliona Chircu imprimare

26.03.2015  

Aliona Chircu este una dintre cele 17 femei-protagoniste ale expoziției „INSPIR-O” care inspiră demnitate, curaj și profesionalism. Aliona este inspector inferior de patrulare, subofiţer.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Dacă muncești, orice vis devine realitate”, este motto-ul de viață al Alionei Chircu.

Aliona este inspector inferior de patrulare, subofiţer. „Specialitatea pe care am ales-o are multe laturi pozitive. Cu această profesie capeți încredere în tine, siguranță, te faci o luptătoare și tu știi că ai posibilitatea să lupți pentru ceea ce-ți place, fiindcă ești puternică”, a spus Aliona .

Atunci când Aliona merge pe stradă îmbrăcată în uniformă, oamenii o privesc cu admirație, iar unele doamne chiar se apropie și îi fac complimente.

 

Aliona Chircu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.