Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Glume de 1 aprilie

(Video) Glume de 1 aprilie imprimare

01.04.2015  

Astăzi cu toții am făcut sau ni s-au făcut glume, pentru că este 1 aprilie, iar noi am întrebat mai mulți oameni ce glume reușite au auzit, au spus sau au făcut. Aici vi le prezentăm pe cele mai hazlii.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Ne-am convins astăzi că oamenii de 1 aprilie fac glume pe seama altora: a profesorilor, a prietenilor sau a părinților.

1 aprilie

„Puneam scaune rupte colegilor, sau legam scaunul de masă”, zice un trecător.

1 aprilie

„De 1 aprilie e ziua de naștere și a unui prieten, ne-am adunat mai mulți prieteni, am luat o mașină întunecată, am venit din spate, l-am amenințat că-l omorâm, l-am dus în pădure și în timpul acesta, el de frică mai să leșine, am scos ce avea la ochi, dar afară totul deja era pregătit, grătarul, pătura. Vreo 15 minute a fugit după noi, dorea să ne prindă, să se răzbune”, spune un tânăr.

1 aprilie

„Foarte bună farsă mi-a făcut prietena mea. A sunat un prieten de-al ei și a spus că a lovit-o o mașină și este la Spitalul de Urgență, a luat-o ambulanța”, povestește o tânără.

Reporter: Xenia CHIRILOV

1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie 1 aprilie
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.