Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Când ultima dată ați fost la muzeu? Ce v-a impresionat acolo?

(Video) Când ultima dată ați fost la muzeu? Ce v-a impresionat acolo? imprimare

15.05.2015  

În această săptămână am întrebat mai mulți oameni ce muzee au vizitat și ce i-au impresionat cel mai mult acolo, iar pe 16 mai uşile muzeelor sunt deschise, mai ales seara. Astfel va fi marcată „Noaptea Europeană a Muzeelor”, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a 11 ediţie

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Noaptea muzeelor

„Am fost la muzeu cu clasa. Am văzut foarte multe lucruri interesante și-a fost foarte frumos”, spune un elev.

Noaptea muzeelor

„M-a impresionat muzeul de la mine din oraș, eu sunt din Bender. Este muzeul istoric al orașului, acolo poți vedea lucruri rămase de la război, obiecte fascinante”, zice o tânără.

Noaptea muzeelor

„Cel mai interesant a fost Luvru, dar ai nevoie de o săptămână ca să vezi toate. În Noaptea  Europeană a Muzeelor, probabil am să merg la Muzeul Chișinăului. Am înțeles că se face un program frumos acolo”, spune un trecător.

Reporter: Xenia CHIRILOV

Noaptea muzeelor Noaptea muzeelor Noaptea muzeelor Noaptea muzeelor
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.