Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Serviciile de sănătate prietenoase tinerilor din Moldova în prim-planul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare de la Basel

(Video) Serviciile de sănătate prietenoase tinerilor din Moldova în prim-planul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare de la Basel imprimare

25.08.2015  

Reţeaua Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor din Moldova, susţinută de Cooperarea Elveţiei, s-a aflat în prim-planul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare, desfăşurată la Basel, la 21 august 2015.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Experienţa pozitivă a Moldovei în crearea şi extinderea Reţelei Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor a fost prezentată, ca un exemplu de bună practică, la Conferinţa Anuală a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare, desfăşurată la Centrul de Congrese de la Basel, Elveţia.

În cadrul discuţiilor consacrate accesului tinerilor la servicii de sănătate, participanţii la Conferinţa Anuală au vizionat un film documentar produs de „URMA ta”, ce prezintă experienţa pozitivă a cooperării dintre Asociaţia „Sănătate pentru Tineri”, Ministerul Sănătăţii şi Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) în asigurarea accesului la servicii de sănătate prietenoase tinerilor în cele 37 de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor din ţară.

Moldova e aici, în sud-estul Europei.

Moldova

Aaceasta este harta celor 37 de Centre Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor din ţară.

Harta celor 37 de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor din Moldova.

Reppublica Moldova: FIŞĂ DE ŢARĂ

Dr. Galina Leşco, Coordonatoarea Naţională a Reţelei Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor din Moldova. Simone Giger, Directoarea Cooperării Elveţiene în Moldova. Tatiana Zatîc, Şefa Direcţiei Asistenţă Medicală Primară, Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova. Afişul Conferinţei Anuale a Cooperării Elveţiene pentru Dezvoltare de la Basel.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.