Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Mitoş Micleuşanu, „Planeta Moldova”: Chestiuni pozitive şi chestiuni negative

Mitoş Micleuşanu, „Planeta Moldova”: Chestiuni pozitive şi chestiuni negative imprimare

Vorbire directă cu Mitoş Micleuşanu. Mai directă nu poate fi

08.06.2012  

„Nu mai stai pe gânduri” constată „Planeta Moldova” în una din piesele sale. Ei bine, „Ştirile pozitive” l-au surprins pe Mitoş Micleuşanu într-un moment în care chiar stătea pe gânduri şi brusc gândurile au prins voce.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Shoppingul compulsiv, Internetul care este o nouă biserică socială şi o mare bibliotecă, tendinţa de a dramatiza ştirea pentru a o vinde mai tare, atracţia oamenilor de a vedea catastrofe dar asta nu-i ajută, ideea de a te putea relaxa şi experienţa vieţii tale care este învăţătorul cel mai bun pentru tine - toate se aşează la locul lor în filosofia lui Mitoş Micleuşanu pentru a pune în echilibru chestiunile pozitive şi chestiunile negative.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.