Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Videomotivator | Veşti bune de la Ministerul Sănătăţii pentru tinerii din Moldova

Videomotivator | Veşti bune de la Ministerul Sănătăţii pentru tinerii din Moldova imprimare

Servicii de sănătate prietenoase tinerilor pentru adolescenţii din toate raioanele ţării

05.09.2012  

Viceministrul Sănătăţii, Gheorghe Ţurcanu, aduce o veste bună atât pentru adolescenţii şi tinerii din Moldova, cât şi pentru părinţii lor: în ţară se creează serviciile de sănătate prietenoase tinerilor.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Să ştiţi că în cadrul instituţiilor medicale se creează servicii de sănătate prietenoase tinerilor şi aceste servicii sunt gratuite. Şi am vrea ca acestea să fie folosite eficient", a afirmat Viceministrul Sănătăţii, Gheorghe Ţurcanu. Afirmaţia a fost făcută, recent, în cadrul Şcoli ide vară în sănătatea adolescenţilor, organizată la Chişinău.

Crearea şi extinderea în toate raioanele ţării a serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor sunt realizate în cadrul proiectului „Generaţie Sănătoasă", implementat de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri", în parteneriat cu UNICEF şi Ministerul Sănătăţii şi susţinut de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Comunicatul de presă al evenimentului poate fi citit AICI.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.