Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Mesaj de încurajare pentru Stiripozitive.eu de la Anenii Noi

Mesaj de încurajare pentru Stiripozitive.eu de la Anenii Noi imprimare

17.01.2013  

Un mesaj de încurajare pentru Stiripozitive.eu a venit de la Anenii Noi, de la un tânăr care a contribuit semnificativ la inițiativa Știrilor pozitive de celebrare a lui Mihai Eminescu împreună cu elevi și profesori de la Anenii Noi, Chișinău și Florești. Numele lui este Radu. Artiom Radu.

„Site-ul www.stiripozitive.eu e cel mai pozitiv din toate care sunt pe la noi", mărturisește Artiom Radu, proaspăt laureat al concursului „Oratorul anului" .

„Succese mari în continuare şi proiecte cât mai interesante!", spune Artiom Radu, responsabil pentru mass-media în cadrul Reţelei Y-PEER Moldova și elev la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu" din Anenii Noi.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.