Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Jurnalistul Constantin Tănase de bine despre jurnalistul Mircea Surdu

Jurnalistul Constantin Tănase de bine despre jurnalistul Mircea Surdu imprimare

Un om vorbeşte de bine un alt om în Moldova şi asta e o veste bună

23.02.2013  

Dacă un om vorbeşte de bine un alt om, oare asta e o veste bună? Răspunsul este pozitiv, dacă asta se întâmplă în Moldova. Directorul cotidianului „Timpul”, Constantin Tănase, scrie despre noul director al televiziunii, Mircea Surdu, că „va putea face multe lucruri frumoase…”

„Noul director al televiziunii, Mircea Surdu, mi se pare a fi un om care ştie ce vrea de la o televiziune publică", scria directorul cotidianului „Timpul", Constantin Tănase. Şi continuă: „Dacă nu va fi obstrucţionat în tradiţionalul nostru stil moldovenesc, va putea face multe lucruri frumoase şi... patriotice".

„În condiţiile când televiziunile de ştiri îşi fac tot mai bine meseria, politizând societatea, televiziunea publică trebuie să devină o tribună de la care să i se demonstreze telespectatorului că el face parte dintr-un popor care, în afară de politicieni demagogi şi hoţi, a dat lumii şi valori spirituale de prima mână", scrie Constantin Tănase în „Timpul".

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.