Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Emil Bojescu are o definiție pentru veștile bune și o invitație | Video

Emil Bojescu are o definiție pentru veștile bune și o invitație | Video imprimare

22.10.2013  

„Vestea foarte bună este că degrabă vom putea călători mai ieftin, mai low cost de la Londra la Chișinău și de la Chișinău la Londra”, spune Emil Bojescu, omul care la Londra a fost timp de 10 ani bucătar șef la „Brooks”, iar la Chișinău are, împreună cu trupa sa „The Flying Postmen”, o invitație pentru 24 octombrie la FOOD & ROCK’N'ROLL.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

Emil Bojescu, omul al cărui nume este asociat, la Chișinău, cu trupele „The Flying Postmen” și „Black Olives”, ne îndeamnă să „deschidem sufletele cât mai larg și frontierele, și veștile bune vor veni”.

„Eu foarte mult cred în știrile pozitive. Veștile bune nasc alte vești bune”, afirmă Emil Bojescu.

Și împreună cu această definiție, Emil are și o invitație la un FOOD & ROCK’N'ROLL.

 

The Flying Postmen Emil Bojescu

FOOD & ROCK’N'ROLL CU EMIL BOJESCU

CÂND: 24 octombrie 2013, ora 19:00

UNDE: SPĂLĂTORIE, STR. EMINESCU 72.

„Joi se va întâmpla un master-class în pregătirea bucatelor în stil fusion - îmbinarea mai multor culturi în una direct pe suprafața tigăii”, explică Emil Bojescu.

„Încep să daruiesc din experiența mea de bucătar”, spune Emil, care a fost timp de 10 ani bucătar șef la „Brooks”, la Londra. „Evenimentul va avea loc la Spălătorie, un local apropiat ca spirit de ceea ce fac. Acolo voi jongla cu bucate Mediteraniene, Thailandeze, Mexicane și un desert clasic Englez”.

„Și o cireașa în vârful tortului, dezvăluie Emil - prezentarea unor piese rock-n-roll împreună cu unii dintre foștii mei colegi de breaslă din „The  Flying Postmen”. Va fi vesel, cred”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.