Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Nicolae Popa: „Măi, ce curajoși de pozitivi sunteți!”

Nicolae Popa: „Măi, ce curajoși de pozitivi sunteți!” imprimare

01.01.2014  

Prima exclamaţie pozitivă a ajuns la noi de la scriitorul Nicolae Popa: „Habar n-am cum o duceți voi cu „Știri pozitive”... Cine-i nebunul să vă ia în seamă?!”

„Habar n-am cum o duceți voi cu „Știri pozitive”... Cine-i nebunul să vă ia în seamă?!”, a exclamat scriitorul Nicolae Popa.

„Spun asta pentru că m-am înflăcărat și eu să duc o rubrică, de-altfel ultima mea rubrică de ziar, intitulată: „Doza de optimism”... Ei bine, deși era ceva care mă solicita să scriu cu enormă plăcere și cu o inspirație pe măsură, după câteva zile de marți am aflat că așa ceva, cu ingredientul de OPTIMISM, nu prea interesează... Și voi cu fapte & ştiri POZITIVE...”

„Măi, ce curajoși de pozitivi sunteți! Aproape ca și mine de optimiști! La mulți ani! Bravo tuturor celor care sunt cu voi și vă încurajează, inclusiv bravo mie!”, exclamă Nicolae Popa. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.