Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu 10 lucruri din Europa bune de aplicat în Moldova

Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu 10 lucruri din Europa bune de aplicat în Moldova imprimare

20.10.2014  

Cele 10 lucruri din Irlanda care pot inspira Moldova, alese de Cristina Albu, precum și cele 10 lucruri din Estonia care pot inspira Moldova, pe care le-a transmis Ambasadorul Moldovei în Estonia, Victor Guzun - toate publicate pe www.stiripozitive.eu - au inspirat o pagină din ziarul „Obiectiv European”, ediția nr. 6, coordonat de Sorina Ştefârţă.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„La început a fost Dorina Baltag care, venind la sfârșitul lunii august acasă pentru o conferinţă a diasporei, le-a împărtășit redactorilor portalului www.stiripozitive.eu experienţa traiului său în Olanda. Dar nu a făcut-o pur și simplu, ci prin prisma a „zece lucruri care îi pot ajuta Moldovei să se ridice”. Ideea i-a plăcut lui Igor Guzun, coordonatorul „Știrilor pozitive”, mai ales că cititorii portalului, care trăiesc în cele mai diverse ţări, au revenit cu propriile istorii și impresii, cu propriile motive de a inspira Moldova. Vă invităm și pe dumneavoastră, cititorii „Obiectivului European”, să vă inspiraţi din Europa.”, scrie echipa redacţională a ziarului „Obiectiv European”.

Obiectiv European

Ediția nr. 6 a ziarului „Obiectiv European”- Obiectiv_European_-nr6-ro-FINAL.pdf.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.