Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” 10 lucruri din Marea Britanie și Germania bune de aplicat în Moldova

Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” 10 lucruri din Marea Britanie și Germania bune de aplicat în Moldova imprimare

25.11.2014  

Cele 10 lucruri din Marea Britanie care pot inspira Moldova, alese de Rodica Socolov, precum și cele 10 lucruri din Germania care pot inspira Moldova, pe care le-a transmis Diana Zamurca - toate publicate pe www.stiripozitive.eu - au inspirat o pagină din ziarul „Obiectiv European”, ediția nr. 8, coordonat de Sorina Ştefârţă.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Stiripozitive.eu a inspirat și această ediție de „Obiectiv European”, cu 10 lucruri din Marea Britanie și Germania bune de aplicat în Moldova.

Obiectiv European nr. 8

Ediția nr. 8 a ziarului „Obiectiv European” - Obiectiv8-RO-web.pdf.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.