Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  (Videografic) Cum sărbătoresc spaniolii zilele de naștere ale copiilor: Liliana Ganga-Rostea

(Videografic) Cum sărbătoresc spaniolii zilele de naștere ale copiilor: Liliana Ganga-Rostea imprimare

06.02.2015  

Liliana Ganga-Rostea, masterandă la Universidad Miguel Hernández de Elche din Spania, a postat un mesaj despre cum sărbătoresc spaniolii zilele de naştere ale copiilor. Iar portalul Stiripozitive.eu l-a vizualizat într-un videografic.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Spaniolii sărbătoresc zilele de naștere ale copiilor de dragul și numai de dragul copiilor”, povestește pe pagina sa de Facebook, Liliana Ganga-Rostea, din Alicante, Spania. 

Liliana Ganga-Rostea_infografic

„În primul rând, zilele de naştere sunt sărbătorite numai de dragul copiilor.

Părinţii pot răbda o seară întreagă fără a mânca sau bea ceva, doar pentru ca odrasla să se simtă fericită.

Părinţii sunt pe post de şoferi şi însoţitori. Nimeni nu se îmbată, nu sare în piscină, nu face dedicaţii muzicale”, scrie moldoveanca.

Liliana Ganga-Rostea_videografic

Cel mai aşteptat moment al serii este Piñata, când toţi copiii primesc dulciuri. Părinţii umplu o cutie enormă cu bomboane şi dulciuri, o agaţă la înălţime, iar copiii trag de funii până încep a curge dulcurile peste ei. Dacă unii copii au primit dulciuri mai puţine, părinţii pregătesc punguţe individuale pentru fiecare”, adaugă Liliana Ganga-Rostea.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.