Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Graffiti din Danemarca | Episodul 10

Graffiti din Danemarca | Episodul 10 imprimare

21.01.2016  

Evelina Bujorean își face studiile în Danemarca. În această săptămână ea s-a plimbat prin orașele Horsens și Aarhus, iar de acolo s-a întors cu câteva fotografii cu graffiti de pe străzile acestora.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Evelina Bujorean, autorea celor 10 lucruri din Danemarca care pot inspira Moldova, ne-a expediat fotografii cu graffiti din orașele Horsens și Aarhus.

„Danezii au o atitudine pozitivă față de acest gen de artă pe care o admiră. Grafitti conferă o notă de individualism oricărei clădiri și orașul capătă și el mai multă culoare și originalitate. Reacțiile sunt diferite, însă majoritatea doar sunt fascinați și consideră că prin aceste lucrări orice casă, oraș devine mult mai atractiv și interesant de descoperit. Danezii sunt adepții schimbărilor care promovează frumosul, dar care mențin și amprenta trecutului”, povestește Evelina.

Graffiti din Danemarca

Cu susul în jos.

Graffiti din Danemarca

Evelina și o poveste.

Graffiti din Danemarca

Aici e la Horsens.

Graffiti din Danemarca

Dans pe ritmul unei melodii cântată la fluier.

Graffiti din Danemarca

Dans. Mișcare. 

Graffiti din Danemarca

Desene pe o clădire de la Horsens.

Graffiti din Danemarca

Copaci dezbrăcați, clădiri îmbrăcate cu graffiti.

Graffiti din Danemarca

Doi oameni pe cal.

Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca Graffiti din Danemarca
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.