Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Surprinde-i pe cei dragi cu un album personalizat, creat de Olga Botezatu

Surprinde-i pe cei dragi cu un album personalizat, creat de Olga Botezatu imprimare

15.12.2016  

Olga Botezatu este tânăra mămică, care la cei 25 de ani are o pasiune frumoasă de a crea albume personalizate, ce cuprind o serie de tematici. Albumele includ fotografii ale micuților, începând de la prima luna de viață și până la un anișor. De asemenea, Olga creează albume de nuntă unde fiecare invitat lasă o amintire, o felicitare a mirilor, albume de botez, albume care includ o istorie frumoasă de dragoste exprimată prin fotografii. Sursa principală de inspirație vine de la Sofia, fetița acesteia de doar un anișor și șase luni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Meșterița Olga Botezatu a povestit echipei Stiripozitive mai multe dintre secretele ce fac posibilă crearea albumelor personalizate:

„Mereu mi-a plăcut să fac din orice lucru nesemnificativ, ceva ce ar putea stârni admiraţie în rândul celorlalţi”

Aș putea spune că pasiune pentru realizarea albumelor personalizate, a apărut pur şi simplu şi am cultivat-o vizualizând diferite exemple online. Nu am făcut cursuri de instruire, deoarece mediul online mi-a oferit tot de ceea ce aveam nevoie. Dacă n-ar fi dorință, n-aș putea sa fac această muncă. Realizarea albumelor solicită mulă răbdare, timp, resurse, creativitate, stăpânirea tehnicilor. Trebuie să fii foarte pasionată de acest lucru, pentru că așa apare și succesul. Bucuria clienților mă face să uit că am stat până la ora trei, patru noaptea pentru a realiza o lucrare.

swertyuio

„Pentru a crea o lucrare reușită, aleg cu mare atenție stofa, hârtia și deja imaginile”

Acasă am o colecție de mărgele, dantele, diferite stofe, însă dacă întâmplător mai găsesc ceva frumos prin magazine, neapărat le cumpăr. La sigur, pe viitor va fi un detaliu frumos la vreo creație de-a mea. Dacă sunt singură și mă concentrez la ceea ce fac, mă descurc în patru – cinci zile. Dar dacă se implică și fetița, am nevoie aproximativ de șapte zile pentru a termina o lucrare.

În ultimul timp, numărul solicitărilor a crescut considerabil. Uneori, am nevoie să lucrez și în timpul nopții, pentru a reuși a doua zi să transmit lucrarea. Schița o fac ziua, fiindcă și ideile sunt mai proaspete și mai multe. Prețul variază de la 650 de lei până la 850 de lei, în dependeță de numărul de pagini și dimensiunile albumului. Materialele sunt scumpe, uneori sunt nevoită să le cumpăr din străinătate.

sdrftgyuiopă

„Sofia este sursa mea principală de inspirație”

În fiecare album expun câte o părticica din ideile ei, uneori zâmbetul ei mă ajuta, alteori felul cu aranjează cubulețele chiar și muzica pe care o ascultă, mă inspiră. Cele mai multe comenzi le primesc anume pentru copilași. La acest capitol sunt norocoasă, fiindcă înțeleg perfect mămicile care îmi solicită comenzile, având deja și eu experiență.

sdfgtyhuiop

„Albumele personalizate includ o serie de tematici”

Albumele personalizate includ fotografii ale copilașilor, începând de la prima luna de viață și până la un anișor, albume de nuntă unde fiecare invitat lasă o amintire, o felicitare mirilor, albume de botez. Realizez și albume care includ o istorie frumoasa de dragoste exprimată prin fotografii, albume genealogice a familiei etc. Un punct important este cromatica. Fiecare tematică are deja gama ei de culori, desigur acestea fiind neapărat stabilite împreună cu clienții mei. Niciodată nu iau deciziile singură, orice imagine, culoare este discutată cu clienta și deja mai apoi plasată la locul ei.

sderftgyuiopă

edrtyu7iop

„Promovarea lucrărilor handmade în mediul online, este mult mai eficientă decât expunerea lor în cadrul târgurilor, cât și a altor evenimente de profil”

Am creat pagini personalizate pe toate rețelele sociale, unde se găsesc și lucrările mele. Pe lângă pozele care le descarc cu albume unde fotografiez fiecare pagină a lucrării, mai fac și un filmuleț video pe fundalul unei melodii, unde la fel arăt felul cum se deschide fiecare pagină și fotografie. Ideea cu filmulețul este mai reușită, fiindcă fotografiile din album se deschis foarte diferit și în acest caz, doar video face clară imaginea.

xcdfdghyjuik

„La început, aveam dubii cu privința succesului pe care-l voi avea, însă mi-am zis: „încercarea vină n-are”

Spre marea mea uimire, lucru a început să dea roade chiar de la început și fără încetare. Din ziua când am început a realiza aceste lucrări și până în prezent, comenzile nu au încetat să apară, ceea ce m-a motivat li mai mult să lucrez sârguincios și calitativ. Albumele pe care le realizez, sunt solicitate permanent pentru: zile de naștere, 8 Martie,  Anul Nou. Sunt foarte mulțumită de numărul de comenzi pe care le primesc. Pasiunea mea a devenit o meserie care îmi aduce foarte multa plăcere, interacțiune cu diferite persoane. Este o lumea a mea, unde mă regăsesc. 

sdfrgtyuiop

„Fiecare dintre noi, la sigur are o pasiunea mai mult sau mai puțin dezvoltată”

Femeilor care doresc să transforme pasiunea în meserie, trebuie să aibă curaj și să nu le fie frică că nu vor reuși. Eu mereu zic: „mai bine să-mi pară rău de ceea ce am făcut, decât  de ceea nu am făcut”. Dacă există dorința și răbdare, neapărat va fi și succesul, mai ales că pasiunea este ceva ce aduce și plăcere și dispoziție și multa credință.

rt6yu78io0păî

wsertyuiop

„Pentru ceea ce sunt astăzi, îi mulțumesc mămicei mele care a investit în visurile mele”

Îi mulțumesc pentru educația pe care mi-a dat-o și sper să fiu un părinte bun și un exemplu demn de urmat, la fel precum a fost ea pentru mine. Tot aici, îi mulțumesc micii mele prințese, soțului și întregii familii pentru faptul că mă susțin în tot ceea ce fac și cred în visurile mele. Pot afirma că la cei 25 de ani pe care-i am, mă simt o persoana împlinită. Vă iubesc! Clienților mei le mulțumesc pentru cuvinte frumoase, încurajare și fidelitate”, povestește Olga Botezatu pentru Stiripozitive.eu.

aqwserty

Filmulețul video ce include lucrările personalizate ale Olgăi Botezatu, îl găsiți Aici.

Autor: Cristina Zeamă

Sursă fot: Arhivă personală

 Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu Olga Botezatu
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.