Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Corina Bezdîga: Fericirea sunt eu cu mine…

Corina Bezdîga: Fericirea sunt eu cu mine… imprimare

25.01.2017  

„Bolnavă de dor”…profundă în exprimare și fericită, deoarece a înțeles că această stare nu depinde de nimeni, doar de ea. Scriitoarea Corina Bezdîga a acceptat să povestească echipei Stiripozitive ce culoare are fericirea ei.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Corina Bezdîga, autoarea cărții „Bolnavă de dor” povestește:

„Aș vrea să o am tot timpul, să fur din ea tot ce are mai bun, să o plătesc ca să rămână sau să o leg în lanțuri și să o țin cu forța. Aș fura-o și aș fi atât de amabilă cu ea, turnând în paharul ei cele mai vechi vinuri. Aș așeza-o la masa cu aroma de cafea și aș pregăti pentru ea camera cu cel mai frumos „view”.

drftyu

Aș lua-o de mână și m-aș plimba cu ea pe cele mai ascunse străzi de frică să nu fugă în mulțime. Aș face totul ca ea să vrea să rămână, să nu fiu nevoită să o simulez. Dar nu, nu o pot cumpăra.

Am înțeles însă, că fericirea mea nu depinde de alții. Depinde de mine cu cine o împart sau de la cine o aștept. Depinde de mine dacă ca ea să vrea să rămână indiferent de oamenii care îmi intră în viață cu picioarele murdare sau pleacă fără să îmi mulțumească pentru găzduirea oferită de sufletul meu.

Fericirea sunt eu cu mine. Ea creează dependență. Alege cu cine o împarți și nu te zgârci să o oferi. Slavă Domnului – e gratis” povestește Corina Bezdîga pentru Stiripozitive.eu.

Mărturisirile Corinei Bezdîga le găsiți pe blogul personal:http://corinabezdiga.com/

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

 Corina Bezdîga: Alege cu cine împarți fericirea și nu te zgârci să o oferi. Slavă Domnului – e gratis!  Corina Bezdîga: Alege cu cine împarți fericirea și nu te zgârci să o oferi. Slavă Domnului – e gratis!  Corina Bezdîga: Alege cu cine împarți fericirea și nu te zgârci să o oferi. Slavă Domnului – e gratis!
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.