Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  10 lecții de viață pe care le-am învățat până la vârsta de 21 de ani: Constantin Botezat

10 lecții de viață pe care le-am învățat până la vârsta de 21 de ani: Constantin Botezat imprimare

31.01.2017  

Orice vârstă aduce experiențe noi în viața fiecăruia dintre noi. Constantin Botezat este tânărul artist de numai 21 de ani, reprezentat oficial de către Iaga Contemporary Art care impresionează prin lucrările expuse și la Hollywood. Calea spre succes l-a determinat să învețe unele lecții de viață de care ține cont și care-i sunt o cheie pentru a deschide multe alte uși.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  realizează portrete în creion, creând astfel o serie de trăsături faciale ale diferitor persoane. Expozițiile recente: „Partenze” ,„Distance and Desire” și  „Le Radice” sunt unele dintre experiențele de viață care-l fac mândru și fericit. Arta și oamenii care-l susțin, l-au făcut să înțeleagă mai multe lucruri, despre care ne povestește în continuare:

dfgtyhu

La numai 21 de ani Constantin Botezat a învățat următoarele:

1. „Să fiu ambițios. O lecție importantă este faptul că trebuie să fim ambițioși si determinați. Consider că dorința este cheia către motivație și determinare.

dfrgtyu

2. Să iert!

3. Să fiu recunoscător. Una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat până acum este faptul că trebuie să fim recunoscători pentru toate lucrurile minunate pe care le avem în viețile noastre. Din perspectiva mea, recunoștința ne face sa fim mai optimiști, să vedem partea plină a paharului și să trecem cu bine peste eșecuri. Consider că atunci când suntem recunoscători în sufletul nostru se instalează o stare de liniște, de împăcare și de acceptare.

drftyu

4. Să fiu optimist!

5. Să fiu determinat. Determinarea, ambiția și perseverența să atingi o anumită țintă sunt căile care te vor ajuta sa ajungi la victorie.

defrtgyuiop

6. Să prețuiesc pe cei dragi. Este foarte important să-i prețuim pe cei dragi din jurul nostru. Familia și prietenii joaca un rol deosebit in viețile noastre, deoarece ei ne oferă foarte multă afecțiune, dragoste și motivație. Fără ei viața ar fi lipsită de sens și am demonstra lumii că nu suntem capabili de a construi relații cu alții, de a le menține, și a le dezvolta până la sfârșit.

edrtyui

7. Să muncesc pentru dorințele mele. Trebuie cu toții să ne determinam scopurile și să muncim zilnic, pas cu pas pentru ele până când vor deveni realitate.

8. Să nu-mi fie frică de eșec. Fiecare eșec este doar o lecție învățată.

xdfgtyh

9. Să nu compar viața mea cu a altora!

10. Să zâmbesc. Și ar fi bine să fim cât mai optimiști, să zâmbim cât mai mult, și să iertam pe cei din jurul nostru” povestește Constantin Botezat pentru Stiripozitive.eu.

 Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat  Tânărul artist basarabean doar 21 de ani Constantin Botezat
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.