Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Cristina Stețcaia revine cu o nouă creație muzicală

Cristina Stețcaia revine cu o nouă creație muzicală imprimare

27.02.2017  

Interpreta de muzică populară Cristina Stețcaia își exprimă dragostea față de oamenii dragi prin muzică. În 2014 a dedicat o melodie de suflet mamei sale, acum a ales să dedice soțului noua creație muzicală „ Hai la joc, măi Nicolai”. Lansarea melodiei a avut loc la un post de radio din țară. Deocamdată, cântecul nu se găsește online, va apărea odată cu realizarea unei înregistrări video.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

De nouă ani iubește, trăiește și exprimă emoții prin muzică - Cristina Stețcaia tânăra interpretă care de mai mulți ani a făcut parte din Ansamblul „Crenguță de Iederă” conducător artistic - Maria Iliuț.

derty6u7

Recent, la o emisiunea radiofonică Cristina și-a lansat noua melodie „Hai la joc, măi Nicolai” dedicată celor care poartă acest nume, însă în mod special soțului ei care tot este Nicolai.

„Am muncit mult la această piesă, împreună cu Viorel Mahu și Ion Timotin și am dedicat-o, în special, soțului meu, însă și tuturor persoanelor care poartă numele Nicolai”, a precizat interpreta. 

sdftg

Deocamdată, melodia nu se găsește online, Cristina însă a precizat că piesa va apărea în curând, fiind însoțită și de o înregistrare video.

Reamintim, Cristina Stețcaia nu este la prima lansare, în 2014 a impresionat prin intermediul melodiei „Măiculița mea”.

Înregistrarea lansării melodie „Hai la joc, măi Nicolai” o puteți urmări AICI.

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Cristina Stețcaia revine cu o nouă creație muzicală Cristina Stețcaia revine cu o nouă creație muzicală gnash - i hate u, i love u ft. olivia o'brien gnash - i hate u, i love u ft. olivia o'brien gnash - i hate u, i love u ft. olivia o'brien
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.