Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Fericirea Alionei Triboi iubește liniștea

Fericirea Alionei Triboi iubește liniștea imprimare

14.03.2017  

Actrița și interpreta Alionei Triboi este o sursă inepuizabilă de energie, zâmbet, pozitivism și poftă de viață. Iar astfel de oamenii inspiră, cuceresc inimi și reflectă emoții constructive. Fericirea ei se rezumă la lucruri simple pe care le prețuiește și acceptă să le împărtășească cu echipa noastră.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Fericire e atunci când îți poți trăi viața liniștit, când în țara ta și-n lumea întreagă e pace, când oamenii nu se omoară unii pe alții ca pe timp de război și ciumă, nu se trădează, nu se mănâncă unii pe alții ca pe timpul foametei.

ww3e456789

Fericirea e când ai ce manca, ce bea, cu ce te îmbrăca și poți nestingherit să faci ceea ce-ți place: să citești, să asculți muzică, sa frecventezi concerte, spectacole, galerii, să privești filme, să dansezi, să cânți, să ai hobby-uri.

Fericirea e atunci când îți alegi meseria care-ți place, când ai cu adevărat vocație pentru ceva și reușești să explorezi acel domeniu la maxim, cucerind noi culmi, autodepășindu-te constant, ajungând la succese remarcabile.

dfc

Fericire e atunci când oamenii care te înconjoară sunt inteligenți și interesanți, gata mereu să împărtășească cu tine noi gânduri, idei, informații care iți deschid viață din alte perspective.

esdrfgh

Fericirea e atunci când întâlnești omul potrivit ție, omul care te face fericit printr-o simplă privire, cu care poți să taci despre orice și să vorbești fără cuvinte. Și cu trecerea anilor să conștientizezi ce norocoși sunteți că v-ați întâlnit, concluzionând că Dumnezeu vă iubește.

wsedrt

Fericirea e atunci când ai o familie frumoasă care reprezintă universul tău, sensul vieții tale, fără de care nu iți imaginezi existența ta. Familia care te iubește necondiționat, indiferent de încercările vieții la care ești supus, familia care e mereu în spatele tău gata sa te prindă atunci când cazi. Familia care iți dăruiește nenumărate momente de bucurie. Și atunci când reușești să iți petreci mai mult timp cu ei simți că zbori.

edrfgtryujio

Fericirea iubește liniștea, fericirea e fericire, atunci când o simți nu e nevoie de cuvinte ca să o exprimi”, povestește Aliona Triboi pentru Stiripozitive.eu.

 Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

 Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,  Fericirea iubește liniștea,
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.