Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  ​Brand-ul MOVE prezintă colecția „Nimfe de pădure”

​Brand-ul MOVE prezintă colecția „Nimfe de pădure” imprimare

30.05.2017  

Descoperă misterul colecției „Nimfe de pădure” semnată de MOVE. Piesele vestimentare din mătase naturală sunt pictate manual. Acestea sunt vaporoase și pe alocuri transparente, perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Atmosfera colecției dezvăluie un dans cu nimfe de pădure îmbrăcate în peisaje din natură cu flori și vegetație. Regăsiți culorile în vogă ale acestui sezon precum nuanțe de fuchsia și khaki, negru și violet. Pentru ținute rafinate vă propunem rochii lungi și midi. De asemenea, găsiți bomber jacket, cămăși extra largi și pantaloni culottes, care completează garderoba cu outfit-uri trendy. Feminitatea va fi accentuată datorită elementelor de umeri dezgoliți, fundițe ce marchează talia și transpatențe. Ținutele sunt versatile și pot fi accesorizate cu teniși, sandale și completate de coafuri lejere sau bucle.

hjk

MOVE Womenswear înseamnă rafinament clasic. Elementele distinctive ale ținutelor MOVE sunt pictura manuală, calitatea executării și tehnici sofisticate de prelucrare. Colecția „Nimfe de pădure”, prezentată și la Moldova Fashion Days, a fost inspirata din natură, iar sesiunea foto a accentuat acest concept.

kuușu

Colecția „Nimfe de pădure” este disponibină în MOVE Showroom: Chișinău, str. Sfatul Țării, 21, nr.2

Inițiativă susținută DIN INIMĂ

Brand: MOVE Womenswear

Styling&Foto: Natalia Mitereva

Models: Cătălina Postolachi, Valeria Podlubneac

MUAH:  Daniela Cosniceanu

Pentru mai multe informații, contactați: Lilia Surdu, Director creativ, MOVE Womenswear;

e-mail: info@iwearmove.com,

Tel: (+373) 68336957, 062103467

https://www.instagram.com/move.womenswear/

https://web.facebook.com/move.womenswear/

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.