Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Poartă natura pictată de MOVE! Brand-ul MOVE prezintă colecția de toamnă-iarnă 2017/2018

Poartă natura pictată de MOVE! Brand-ul MOVE prezintă colecția de toamnă-iarnă 2017/2018 imprimare

07.09.2017  

Descoperă misterul colecției toamnă-iarnă semnată de MOVE. Piesele vestimentare din mătase naturală sunt pictate manual. Acestea sunt perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Colecția toamnă-iarnă semnată de MOVE este inspirată de vegetația unei câmpii colorate de toamnă. Peisajul este pictat pe diferite structuri de mătase în nuanțele în vogă ale acestui sezon. Combinația culorilor pastelate de maro, muștar, auriu, verde, roz și gri inspiră senzația unei zile calde de toamnă. Stilul colecției este unul romantic și sporty-chic. Ținutele sunt versatile și pot fi purtate la diverse ocazii. Rochiile vaporoase, pantalonii, bluzele și cămășile extra largi sunt ușor de combinat, datoraită variației de culori, stratificării și jocului de lumină.

MOVE Womenswear înseamnă rafinament clasic. Elementele distinctive ale ținutelor MOVE sunt pictura manuală, calitatea executării și tehnici sofisticate de prelucrare. Pentru noi, fiecare bucată de mătase este o filă albă unde scriem o istorie.

Fotografiile pot fi descărcate aici 

Colecția toamnă-iarnă 2017/2018 este disponibină în MOVE Showroom: Chișinău, str. Sfatul Țării, 21, nr.2

***

Inițiativă susținută DIN INIMĂ  

Brand: MOVE Womenswear

Foto&Retouch: Viktoria Vi-prada
Models: Mandarin Models Agency

MUAH: Ekaterina Ketrushka

Pentru mai multe informații, contactați: Lilia Surdu, Director creativ, MOVE Womenswear; e-mail: info@iwearmove.com, Tel: (+373) 68336957, 062103467

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.