Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3

Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3 imprimare

Charlie Chaplin, Bjork, Jayne Mansfield, Lenin și Lady Gaga decorează Chișinăul

06.02.2013  

Vă invităm la o excursie virtuală printr-un muzeu de artă contemporană sub cerul liber – orașul Chișinău. Aici, la fiecare colț de stradă puteți descoperi o declarație de dragoste, un manifest, un citat sau o muză care a inspirat artiștii graffitti.

Votează: 4.0/5 (2 Voturi )

O parte din imaginile prezentate in subiectele anterioare (Portretul Chișinăului în stil graffitti. Episodul 1 și 2) au fost șterse sau acoperite cu var, iar singura mărturie a existenței lor sunt fotografiile pe care echipa Stiripozitive.eu le-a adunat cu grijă. Acesta este un reminder al faptului ca arta stradală este, totuși, o formă de artă efemeră.

Graffitti Stencils in Chisinau

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.