Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3

Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3 imprimare

Charlie Chaplin, Bjork, Jayne Mansfield, Lenin și Lady Gaga decorează Chișinăul

06.02.2013   2310 

Vă invităm la o excursie virtuală printr-un muzeu de artă contemporană sub cerul liber – orașul Chișinău. Aici, la fiecare colț de stradă puteți descoperi o declarație de dragoste, un manifest, un citat sau o muză care a inspirat artiștii graffitti.

Votează: 4.0/5 (2 Voturi )

O parte din imaginile prezentate in subiectele anterioare (Portretul Chișinăului în stil graffitti. Episodul 1 și 2) au fost șterse sau acoperite cu var, iar singura mărturie a existenței lor sunt fotografiile pe care echipa Stiripozitive.eu le-a adunat cu grijă. Acesta este un reminder al faptului ca arta stradală este, totuși, o formă de artă efemeră.

Graffitti Stencils in Chisinau

 

EEF       

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.