Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3

Update | Portretul Chișinăului în stil graffiti. Episodul 3 imprimare

Charlie Chaplin, Bjork, Jayne Mansfield, Lenin și Lady Gaga decorează Chișinăul

06.02.2013   2152 

Vă invităm la o excursie virtuală printr-un muzeu de artă contemporană sub cerul liber – orașul Chișinău. Aici, la fiecare colț de stradă puteți descoperi o declarație de dragoste, un manifest, un citat sau o muză care a inspirat artiștii graffitti.

Votează: 4.0/5 (2 Voturi )

O parte din imaginile prezentate in subiectele anterioare (Portretul Chișinăului în stil graffitti. Episodul 1 și 2) au fost șterse sau acoperite cu var, iar singura mărturie a existenței lor sunt fotografiile pe care echipa Stiripozitive.eu le-a adunat cu grijă. Acesta este un reminder al faptului ca arta stradală este, totuși, o formă de artă efemeră.

Graffitti Stencils in Chisinau

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.