Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Nicoleta Bugan: tânăra care și-a deschis propria școală de modeling la 19 ani

Nicoleta Bugan: tânăra care și-a deschis propria școală de modeling la 19 ani imprimare

12.10.2020  

Nicoleta Bugan este fondatoarea școlii de modeling - „The Ladies Academy by BN”. După cinci ani de experiență în acest domeniu, Nicoleta a reușit să-și îndeplinească visul.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

1)      Cum ai decis să-ți deschizi propria școală de modeling?

Ideea de a deschide propria mea școală de modeling a apărut anul trecut, însă știam că am nevoie de mai multă experiență pentru a face acest pas. Pentru a căpăta această experiență, am lucrat timp de un an la o agenție de modeling de la noi în calitate de profesoară. Anul acesta am prins curajul necesar și am fondat școala „The Ladies Academy by BN”. Cursurile au început pe 15 septembrie 2020.

2)      Care sunt criteriile de selectare a elevelor care vor urma cursurile?

Pentru ca o fată să poată frecventa cursurile trebuie să aibă de la 13 ani în sus. Important este să aibă atitudine serioasă, dorința de a deveni mai bune și desigur responsabilitate. 

3)      În ce constau cursurile la școala „The Ladies Academy by BN”?

La școala „The Ladies Academy by BN” fetele învață: 

mișcarea și adaptarea scenică specifice manechinelor;

regulile mersului pe podiumurile internaționale;

codul bunelor maniere;

ținuta corpului;

comportament și stil;

atitudine în fața aparatului de fotografiat și controlarea emoțiilor;

comunicare;

dezvoltarea personalității;

alimentație;

istoria modelingului;

machiaj și stil vestimentar (teorie și practică);

fotografie;

4)      Cine te susține în ceea ce faci?

O susținere enormă vine din parte familiei, mama a fost cea care a investit în mine pe partea de educație. La patru ani am fost dată la gimnastică, unde petreceam trei ore de șase ori pe săptămână, acest lucru m-a maturizat, am devenit mai plastică. Apoi am făcut și balet, ceea ce mă ajută la sesiunile foto din prezent.

5)      Cât de greu a fost drumul parcurs până aici?

Am început modelingul la vârsta de 14 ani și prima mea expresie a fost: „eu vreau să fiu frumoasă”. Voiam să-mi dovedesc mie că eu sunt puternică și o să-mi pot îndeplini visul. După ce am finalizat cursurile, pe la 16 ani, am început să colaborez cu diferite agenții gratuit. Deja pe parcursul anilor, acumulând experiență, acest domeniu a început să-mi aducă și venit. La moment pot să mă bucur că am reușit să-mi deschid propria școală de modeling.

 

Fotografii: Arhiva personală

Zinaida Capațina

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.