Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Costumul tradițional purtat cu demnitate pe glob. Episodul 6 cu Biroul pentru Relații cu Diaspora

Costumul tradițional purtat cu demnitate pe glob. Episodul 6 cu Biroul pentru Relații cu Diaspora imprimare

17.05.2013  

„Azi am mobilizat și îndemnat diaspora să poarte o ie, oriunde s-ar afla. Astfel, la 17 mai, dress code-ul la serviciu a fost IA!”, a mărturisit Dana Muntean, lider în Echipa Comunicare a Biroului pentru Relații cu Diaspora.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Eu și colegele mele ne-am simțit de minune în ii, create cu atâta drag și răbdare. Sperăm că la 24 iunie, de ziua Sânzienilor, să reușim să îmbrăcăm întreaga planetă în ia românească", a povestit Dana despre această iniţiativă a Biroului pentru Relații cu Diaspora.

BRD: „…Ne-am simțit de minune în ii”

Unul dintre obiectivele principale ale Biroului pentru Relații cu Diaspora este de a contribui la păstrarea și afirmarea identității etnice, culturale și lingvistice a moldovenilor de peste hotare. „De aceea, echipa BRD cu plăcere a aderat la inițiativa revistei românești The ONE care a lansat campania „Iac-așa e ia mea!", au povestit protagonistele de la BRD.

În Republica Moldova, prima ediţie a Festivalului Iei s-a desfăşurat la Chişinău, la 11 august 2012. 

Echipa BRD: Liuba Valcov, lider Echipa Analitică; Nati Vozian, Consultant Programe Economice; Dana Muntean, lider Echipa Comunicare; și Angela Stafii, Lider Echipa Programe.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.