Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Rodica Socolov: „Dăruiește ceva original la Crăciun și Revelion”

Rodica Socolov: „Dăruiește ceva original la Crăciun și Revelion” imprimare

21.12.2015  

Au rămas zile numărate până la Crăciun și Revelion, mulți dintre noi încă nu au reușit să meargă la cumpărături după cadouri pentru cei dragi, iar alții poate nu au nici mărcar idei pentru daruri originale, deaceea Rodica SOCOLOV, unul dintre fondatori şi manager principal al Galeriei online de artă Toporaş, ne-a sugertat 3 idei pentru cadouri deosebite și ingenioase, iar noi le împărtășim cu voi.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Galeria online de artă Toporaș, propune să dăruim de Crăciun și Revelion, obiecte de artă. Cele mai originale cadouri pot fi printuri de artă, ilustrate decorate cu pictură contemporană de artiști născuți în Moldova, cât și carduri de cadou, atunci când ne vine greu să alegem pentru alții.

fineartmoldova

Printuri de artă

Printurile de artă oferite pe Fineartmoldova.com, includ cele mai reușite tablouri ale pictorilor din Moldova, majoritatea premiate sau deja în colecții de muzee sau private. Printurile sunt imprimate la Londra, la cele mai înalte standarde prin metoda giclée, care redă precis și pe deplin gama de culori a tabloului original.

Printurile de artă oferite de Fineartmoldova.com sunt preponderent ediții limitate, pentru imprimarea cărora se folosește cerneală care poate asigura durabilitate pentru 100 de ani și mai mult, cât și tipuri de hârtie care nu sunt acidice şi au un pH neutru.

Cumpărarea unui print de artă este un prilej excelent pentru a iniția o colecție tematică sau dedicată unui artist. Nu trebuie neapărat să fii expert în domeniu pentru ca să alegi o lucrare aparte. Această ocupație e molipsitoare, pentru că te motivează să fii la curent cu tendințe estetice noi și îți poate aduce o satisfacție deosebită și în cazul în care valoarea printurilor va crește în timp.

Toate printurile sunt autorizate de pictori și au certificate de autenticitate. Printurile au fost elaborate  pentru a sprijini dezvoltarea profesională a artiștilor plastici de la noi și pentru a încuraja un schimb cultural internațional.

Printurile pot decora atât birouri, cât și case de locuit. Pentru înramare există mai multe opțiuni: prin intermediul galeriei Toporaș la parteneri de încredere ori individual.

fineartmoldova

Ilustrate 

Toate ilustratele de pe Fineartmoldova.com conțin imagini de tablouri pictate de artiști născuți în Moldova. Ele au fost elaborate pentru a promova lucrări majoritatea dintre care sunt de vânzare online pentru prima dată.

fineartmoldova

Ilustratele sunt oferite la prețuri accesibile câte 5 ori 10 bucăți.

fineartmoldova

Gift Card 

Dacă doriți să oferiți cuiva un cadou și nu sunteți sigur ce i-ar plăcea, oferiți-i posibilitatea să aleagă. Cardurile sunt livrate prin email cu instrucțiuni cum pot fi folosite la checkout. Poți achita pentru orice produs. Cardul cadou nu are costuri suplimentare și nu are nici dată de expirare.

Toate aceste cadouri minunate vor fi apreciate pe durată îndelungată!

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.