Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Fii original de sărbători! Optează pentru o felicitare handmade de la Diana Babîră

Fii original de sărbători! Optează pentru o felicitare handmade de la Diana Babîră imprimare

08.12.2016  

Este studentă la două facultăți, iar în timpul liber adoră să confecționeze lucruri handmade. Diana Babîră are 22 de ani și de ceva timp se mândrește cu albumele sale foto, plicurile și invitațiile, pe care le realizează cu mare atenție. Mai nou, în preajma sărbătorilor de iarna, ea s-a gândit să-i surprindă pe cei dragi și a creat o mulțime de felicitări. Originale și confecționate cu dragoste, acestea pot fi achiziționate ușor prin comandă telefonică sau pe internet.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Astăzi, produsele handmade au ceva special. Sunt unicat, sunt piese deosebite rezultate din ideile și conceptul unor artizani talentați. Se găsesc în cantitate limitată și, dacă ai achiziționat un astfel de produs, cu siguranță nu îl vei mai găsi altundeva.

„Handmade-ul pentru mine nu e o ocupație, ci o stare, prin care pot dărui celor din jur o părticică din sufletul meu. Handmade-ul e echivalent cu magia, folosind bagheta fermecată, din lucruri mărunte creezi adevărate opere de artă”, spune meșterița.

zdsf

Diana Babîră este o persoană deschisă și receptivă la noile idei ale clienților săi. Atunci când realizează un lucru, rămâne uluită ca un copil de rezultatul final, iar cel care o încurajează în tot ceea ce face, nu este altcineva decât soțul ei. Pasiunea Dianei a început încă din adolescență. Dorința de a oferi un cadou persoanei dragi, a descoperit că ceea ce se găsește prin magazine, este prea banal și evident.

sad

„Am decis să realizez ceva cu mâinile proprii, desigur nu s-a primit chiar cea mai reușită lucrare, dar a cuprins atâtea momente importante și emoții, încât a fost o surpriză pe cinste. De atunci, la fiecare ocazie am dăruit apropiaților mei lucruri handmade, ca mai apoi să împart operele mele și persoanelor necunoscute. Faptul că lucrările-mi erau lăudate mi-a dat un imbold, devenind mai curajoasă și mai încrezută în ceea ce fac, o bucurie dublă, să faci o lume întreagă fericită și să primești și tu o imensă plăcere din asta”, mărturisește Diana.

aD

DXGB

Atmosfera în prag de sărbători a inspirat-o, iar astfel a decis să ofere clienților săi o gamă de felicitări realizate în aceeași cheie ca și albumele sale, cu decor specific și spațiu pentru o poză cu persoana căreia îi este destinată și o urare. Nu duce cont de numărul felicitărilor realizate, pentru că afirmă ea: „Nu contează cantitatea, ci calitatea. Și desigur, cât de mult suflet depui.”

ZDVG

Realizarea unei felicitări necesită multă muncă, materiale alese „pe sprânceană”, timp, energie și, mai ales, idei originale. Iar uneori se poate întâmpla chiar să existe mai multe încercări până la obținerea rezultatului dorit. Cu toate acestea Diana este de părerea că acestea sunt și vor fi mereu în vogă.

„La drept vorbind, de ceva vreme observ că lucrurile vintage sunt din nou în vogă. Trăind într-o lume unde tehnologiile ne-au acaparat aproape în totalitate, a dărui o felicitare sau a citi o carte din hârtie și nu la calculator e ceva deosebit. Ori de câte ori cineva dorește să aducă o boare de fericire și entuziasm cuiva drag optează pentru o felicitare sau un alt gen de lucrare handmade”, confirmă tânăra meșteriță.

DSFG

Felicitările Dianei sunt confecționate din carton, foi cu diferit imprimeu, panglică, flori, mărgele și alte elemente decorative. Realizarea acestora, îi ocupă 2-3 ore, iar motivele pentru care ar trebuie să achiziționăm o felicitare de la ea sunt: prețul accesibil, confecționarea în timp redus și fiecare felicitare poate fi personalizată, purtând o fărâmă din sufletul celui ce o confecționează.

scf

Autor: Cristina DUDUCIUC 

Foto: Arhivă personală 

fg reg srdg srg srdg sdrg srg srgt segt dg swgt swg ew
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.