Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Prima ediție a taberei de vară fetele “Rocketele” a luat sfârșit

Prima ediție a taberei de vară fetele “Rocketele” a luat sfârșit imprimare

01.09.2017  

POT Music a organizat în premieră „Școala de vară pentru fete Rocketele”! Proiectul a fost dedicat fetelor cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani, pasionate de muzică.

În perioada 22-27 august la Chișinău s-a desfășurat Școala de vară pentru fete “Rocketele”, organizată de POT Music. Timp de 6 zile, cele 25 de participante au avut posibilitatea să interacționeze cu traineri (femei) cu experiență în domeniul muzicii și să acumuleze cunoștințe de lucru în echipă, dar și să afle despre etapele de dezvoltare ale unei trupe muzicale de fete.

În cadrul proiectului „Rocketele" au participat fete cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani; fete pasionate de muzică, dar nu neapărat și cu experiență sau cunoștințe muzicale.

Școala de vară "Rocketele" a fost organizată pentru prima dată la Chișinău, fiind inspirat din conceptul suedez - Popkollo, școala de vară organizată în Suedia și care are la bază principiul - fete pentru fete. Astfel, fetele participante, au fost instruite în exclusivitate de femei, invitate din Suedia și traineri locali.

Pe parcursul repetițiilor și atelierilor de scriere a pieselor, participantele au dat dovadă de creativitate și mult entuziasm.

Acest proiect a fost realizat de „POT Music" cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei, cu suportul Confederației Elvețiene și Institutului Suedez.

Reporter: Tatiana Munteanu

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.