Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  (VIDEO) Vica Potrîmbă: O nouă viață pentru jacheta ta

(VIDEO) Vica Potrîmbă: O nouă viață pentru jacheta ta imprimare

02.11.2017  

Are 21 de ani și este originară din Călărași. A absolvit cu brio Şcoala de Arte din Călăraşi, iar de la vârsta de 14 ani a început să facă tricouri personalizate. Acum a trecut la o nouă etapă în viața ei, a început să picteze pe jachete.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Este o persoană creativă, care apreciază  lucrurile simple dar frumoase și cu mult gust. Pune accent pe individualitate și crede cu desăvârșire că fiecare persoană trebuie să aibă ceva irepetabil, deoarece asta ne face mai speciali și unici în felul nostru. După cum afirmă tânăra, lucrurile mărunte dar cu suflet, aduc adevarata fericire. 

Pentru mai multe fotografii, filmulețe video și detalii, accesați pagina de Facebook a artistei handmade!

Vizionare plăcută!

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.