Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Povestea mănușilor lui Luca în Canada. Happy End

Povestea mănușilor lui Luca în Canada. Happy End imprimare

„I Love You, Canada!”. Se va întâmpla și în Moldova!

05.01.2013  

De departe, din Canada, Doru Ciocanu, originar din Chișinău, povestește istoria mănușilor preferate de fotbal, uitate de fiul său Luca pe o bancă pe terenul de joc. Și pentru că această istorie este repovestită de „Știripozitive.eu”, ea are, se pare, un final fericit.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Aceste mănuşi preferate de portar de fotbal au fost uitate pe o bancă pe terenul de joacă. Peste o zi şi o noapte, Luca şi-a dat seama că le-a uitat. Tragedie. Lacrimi de bărbat nu prea mare...”, povestește Doru Ciocanu, în această dimineață din Canada, o istorie dramatică.

„Tragedia s-a preschimbat însă în bucurie când mănuşile au fost găsite pe aceeaşi bancă de pe acelaşi teren de joacă. Peste o zi şi o noapte”, se bucură tatăl copilului.

„I Love You, Canada!”, a exclamat Doru.

E o poveste care ne inspiră. Se va întâmpla și în Moldova!

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.