Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  #stămacasă și... ne jucăm

#stămacasă și... ne jucăm imprimare

24.03.2020  

Dacă tot suntem în regim de carantină și avem timp liber în care ne plictisim, am decis să vă propunem o listă de jocuri care v-ar distra un pic, dar și vă va motiva să #stațiacasă.

- Luptă pe mare

Fiecare, probabil, a jucat măcar odată acest joc în copilărie, iar acum este momentul potrivit pentru amintiri. Dacă nu-ți amintești regulile jocului, poți să-ți reîmprospătezi memoria aici.

 

- Whisper Challenge

Jocul permite participarea a doi jucători și este extrem de simplu. Unul dintre jucători îmbracă o pereche de căști și pornește muzica la volumul potrivit pentru a nu-l auzi pe celălalt jucător. Cel din urmă, pregătește o îmbinare de cuvinte sau o propoziție (amuzantă sau complicată pentru un joc mai haios) și i-o spune oponentului său care trebuie să ghicească, citind pe buze, expresia/propoziția. Jocul continuă fiecare ghicind pe rând expresiile.

 

- Crocodil

Este un joc pentru mai multe persoane. Acestea formează echipe și fiecare echipă trebuie să ghicească pe rând cuvântul/expresia pe care o mimează coechipierul lor. Regulile mai detailat le puteți găsi aici.

 

- Cine sunt eu?

Joc destinat pentru minim două persoane. Fiecare jucător își lipește pe frunte una dintre foițele din timp pregătite cu cuvinte (cuvântul nu trebuie să fie văzut) și încearcă prin întrebări (la care se va răspunde doar cu DA sau NU) să afle cine este el. Aici găsiți regulamentul detailat al jocului.

 

- Karaoke

Iar dacă te-ai plictisit de toate jocurile, poți organiza un concurs de karaoke. Ai grijă doar să nu-ți deranjezi vecinii.

 

* Jocuri de masă

Acestea mereu sunt o alternativă de a scăpa de plictiseală. Astfel puteți juca întreaga familie jocurile pe care le aveți. Dacă nu, le puteți procura online (fără a ieși din casă!).

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.