Prima pagină / Lucruri / High Tech  /  O rețea de socializare made in Moldova – onspace.net

O rețea de socializare made in Moldova – onspace.net imprimare

Aici totul este clar şi aranjat ergonomic

10.04.2013  

Onspace.net este o rețea de socializare dedicată comunicării, lansată acum câteva zile de către o echipă de tineri specialiști din Moldova.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

Rețeaua Onspace.net, spun creatorii ei, îţi oferă posibilitatea să comunici cu cei apropiați și să afli noutăți despre ei, să distribui diferite materiale, să postezi informație, să găsești prieteni noi sau să îți regăsești prietenii vechi, să încarci poze și să te distrezi utilizând aplicații din Appsbox. 

aviamodelism

Prin ce se deosebește Onspace de alte rețele de socializare? Onspace are o interfață futuristă, însă navigarea este foarte confortabilă și simplă. Totul este clar și aranjat ergonomic pentru ca utilizatorii să găsească foarte rapid paginile și informațiile de care au nevoie, evitând frustrările inutile.

aviamodelism

„Proiectul este acum în faza BETA, însă în curând vor apărea o mulțime de servicii noi și speciale, care vor demarca Onspace de alte rețele”, promit fondatorii.

În prezent, rețeaua este lansată doar în Moldova, însă în viitorul apropiat rețeaua Onspace va fi lansată în România și în alte țări din Europa.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.