Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  „Uită o carte undeva” ca să se uite și alții în ea

„Uită o carte undeva” ca să se uite și alții în ea imprimare

19.09.2014  

Campania internațională „Uită o carte undeva” a ajuns și în Moldova. Îndemnul nostru pentru toată lumea acum este să uite pe undeva o carte. Astfel şi alţi oameni se vor putea uita în ea.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Am crezut c-ați uitat-o dvs, c-am văzut că v-ați reîntors și vreți s-o recuperați, dar chiar m-ar interesa s-o citesc. Dac-aș avea o carte interesantă aș lasa-o, pentru că cartea nu trebuie ținută pe raft, cartea trebuie citită, cartea trebuie transmisă din generație în generație, pentru că sunt cărți foarte bune care au fost lăsate pe raft de părinții, străbuneii și le caută cineva care le găsește după ani și după ani, dar poate informația era de folos la moment”, povestește despre cărți doamna care a luat o carte uitată.

„Uită o carte undeva” „Uită o carte undeva” „Uită o carte undeva” „Uită o carte undeva”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.