Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  Expoziție retrospectivă a Taberei de Design în Sat

Expoziție retrospectivă a Taberei de Design în Sat imprimare

22.10.2019  

Centrul Industriilor Creative Artcor găzduiește expoziția retrospectivă „Ce și cum a fost la Tabară de Design în Sat”. Expoziția cu lucrările participanților poate fi vizitată în perioada 19-23 octombrie.

Tabăra de Design în Sat a avut loc în incinta Casei de Cultură din satul Ciutești, acolo unde este localitatea de baștină a designerului Mihai Stamati. Timp de câteva zile, 8 designeri și arhitecți au avut oportunitatea de a descoperi armonia dintre designul modern și meșteșugurile populare, iar spațiul care i-a găzduit a devenit un Muzeu de Meșteșug și Design. Tematica care i-a reunit pe participanți a fost Pâinea.

Ce lucrări au fost realizate, vedeți mai jos o galerie foto de la expoziție.

Fotograf: Alexei Gurduza

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.