Prima pagină / Lucruri / Sport  /  Campionul nostru la Milano Marathon 2017, Constantin Bostan

Campionul nostru la Milano Marathon 2017, Constantin Bostan imprimare

03.04.2017  

Maratonistul Constantin Bostan este originar din Republica Moldova şi are 38 de ani. Duminică, 2 aprilie 2017, sportivul nostru a fost printre cei 25 de mii de participanţi ai Maratonului din oraşul Milano, Italia care au parcurs, pe un timp ploios, distanţa de mai bine de 42 de km.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Monitorul arăta 6.37.02, ca şi rezultate incredibile ale participării sale, cu o proteză la picior, iar publicul a scandat frenetic „Constantin, Constantin!!!”.

dfrgtyhujikopă

A ajuns la linia de finiş, sprijinindu-l pe un alt tânăr, însoţiţi de voluntari. Ei doi au fost printre puţinii sportivi cu dizabilităţi care au alergat întreaga cursă.

dcfghyjuki

Preşedinta Asociaţiei culturale Vatra Neamului din Milano, Angela Anisei Chilat, ne-a declarat că tânărul Constantin Bostan a făcut studii de drept în Republica Moldova, la Universitatea de Stat - de aproape șapte ani se află în Italia, timp în care a făcut studii de infirmier şi lucrează în calitate de infirmier-voluntar la Spitalul de Urgenţă din Rho, Milano. De-a lungul anilor, a participat la foarte multe curse sportive şi evenimente cu scop caritabil.

dfrgthj

Publicaţia italiană Il Giorno prezintă mai multe detalii despre Maratonul din Milano, menţionând „este o sărbătoare a sportului şi a solidarităţii”. http://www.ilgiorno.it/milano/cronaca/city-marathon-1.3009080.

tyu

Ecaterina Deleu

Sursă foto: milanomarathon.it/it/maratona/

Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan Campionul nostru la Milano Marathon 2017,  Constantin Bostan
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.