Prima pagină / Lucruri / Business  /  Biscuiții personalizați, cadoul potrivit pentru sărbătoarea ta

Biscuiții personalizați, cadoul potrivit pentru sărbătoarea ta imprimare

14.12.2016  

Biscuiții sunt printre cele mai consumate alimente de către persoanele din întreaga lume. Fie că le mănânci pentru a înlocui pâinea, fie că ți-a venit pofta de ceva dulce, biscuiții sunt ușor de consumat, fiind deseori considerați o gustare perfectă. Mai nou, și biscuiții personalizați, creați cu dragoste și pasiune, îndulcesc clipele de sărbătoare ale clienților săi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Exact un an în urmă, în Chișinău a fost deschis un atelier de creație dulce „Anise”, unde sunt personalizați cei mai rafinați și delicioși biscuiți. Denumirea nu e întâmplătoare, ci provine de la cuvântul „anason” – un condiment care se folosește la copturi. Ideea de a deschide atelierul a apărut după o plimbare prin centru vechi al orașului Praga, acolo unde intrând într-un magazin de biscuiți, ai impresia că nimerești într-o poveste. Aici pereții sunt decorați cu biscuiți frumos aranjați, parcă ai zice că ești în împărăția dulciurilor.

af

Biscuiții „Anise” sunt bineveniți pentru orice sărbătoare: zile de naștere, botezuri, nunți, ziua îndrăgostiților, 8 martie sau chiar pot servi drept logotip pentru prezentarea firmei. Biscuiții personalizați sunt cadoul potrivit pentru Crăciun și Anul Nou. La fel, puteți felicita rudele, prietenii și persoanele dragi, oferindu-le în dar biscuiți cu inițialele de la numele lor.

dcf

ewft

xfh

Toți biscuiții sunt comestibili și se fac pe baza de miere de albine. Pentru crearea acestor delicii sunt utilizate următoarele ingrediente: ouă, unt, ghimbir, anason, scorțișoară, cardamon și miere de albine. Toate produsele sunt sută la sută naturale și plămădite cu multă dragoste și pasiune.

zdg

Biscuiții se vând la bucată, pot fi comandați prin internet și sunt solicitați în orice perioadă a anului. Desigur, cei mai fericiți sunt copii, atunci când primesc astfel de daruri dulci și colorate. Iată și câteva motive de ce să alegeți biscuiții „Anise” în prag de sărbători:

- sunt personalizați;

- sunt 100% naturali;

- sunt biscuiți de casă, dulci, aromați și decorați deosebit de frumos;

- sunt pregătiți cu dragoste și pasiune într-un atelier de creație.

asdf

Savurați cu plăcere gustul delicios și aromat al biscuiților personalizați, și fiți deosebiți la evenimentul vostru. 

sd

Autor: Cristina DUDUCIUC 

Foto: Arhivă personală 

sad asd asd sad asde ad asd asd ad awd awd AD aD AD AD AWD
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.