Prima pagină / Lucruri / Business  /  Proiecte susținute în cadrul programului Diaspora Engagement Hub

Proiecte susținute în cadrul programului Diaspora Engagement Hub imprimare

16.12.2016  

Diaspora Engagement Hub este un program nou de granturi tematice destinat cetățenilor originari din Republica Moldova aflați peste hotare, inclusiv asociaților și grupurilor de inițiativă, ce presupune implicarea și angajarea diasporei în diverse acțiuni, proiecte, inițiative care vor fi desfășurate pe teritoriul Republicii Moldova și în străinătate.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Beneficiar Diaspora Engagement Hub

DIASPORA ENGAGEMENTHUB - un program nou, de granturi tematice, destinat cetățenilor originari din Republica Moldova aflați peste hotare, inclusiv asociațiilor și grupurilor de inițiativă - a fost lansat, pe 12 februarie 2016, de Biroul Relații cu Diaspora (BRD) al Cancelariei de Stat, în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrației (OIM), Misiunea în Moldova, și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Beneficiar Diaspora Engagement Hub

Beneficiar Diaspora Engagement Hub

klnn ki lmo
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.