Prima pagină / Lucruri / Business  /  Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia

Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia imprimare

07.03.2017  

Natalia Bichir și Cristina Druță sunt două moldovence care locuiesc în Italia de șapte, și respectiv, nouă ani. Cristina se află la sudul Italiei, Caserta, iar Natalia este stabilită la Fiano Romano, Roma. Dificultatea de a găsi produse tipice regionale din sudul Italiei și la Roma, le-a determinat să deschidă un astfel de magazin pentru a oferi produsele direct de la producator la consumator.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Curiozitatea de a cunoaște Italia le-a motivat pe aceste două moldovence să-și croiască drumul spre o altă destinație, ajungând chiar să deschidă și un magazin la Roma.

wer5t6y

„După mai multe tentative și experiențe de muncă ne-am decis să ne deschidem o activitate la propriu. Cristina locuid la sudul Italiei (Caserta)  și eu la Fiano Romano (Roma) ne-a venit ideea de a face cunoscute produsele tipice regionale de la sud și la Roma, mai ales, „Mozzarella di bufala” ce în capitala Italiei e dificil de găsit”, a spus Natalia.

ds

Aceste două moldovence au reușit să organizeze totul în așa mod ca produsele să ajungă direct de la producător la consumator.

„În acest fel clienții noștri au posibilitatea să guste produs proaspăt și realizat în aceeași zi”, mai adaugă Natalia.

ertyui

Tinerele din Moldova sunt determinate și încrezute în succes și depun toată străduința ca să le reușeacă. Iar plăcerea cea mai mare este să știe că clienții sunt mulțumiți de produsele lor.

„Ne place să lucram calitativ și să luăm în serios orice cerință sofisticată a clienților, adică facem și comenzi particulare pentru diverse ocazii”, au precizat moldovencele.

ert

Planurile acestor două tinere din Moldova stabilite în Italia sunt ca în viitor să-și extindă afacerea în localitățile din apropiere. Vor să deschidă alte magazine ce o să conțină produse de înaltă calitate, dificil de găsit în regiunea Romei, având prețuri accesibile.

3456

 Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.