Prima pagină / Lucruri / Business  /  Magazin on-line cu produse BIO cultivate de către călugări din Moldova

Magazin on-line cu produse BIO cultivate de către călugări din Moldova imprimare

23.07.2013  

Biocamara.md pune la dispoziția vizitatorilor fructe și legume de sezon, pâine, lactate, carne, ouă, miere și ceai, cultivate și produse de către călugării de la mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț.

Votează: 4.6/5 (11 Voturi )

Mănăstirea „Nașterea Domnului” din Zăbriceni, Edineț, se află la o margine de pădure, pe teritoriul fostului sanatoriu de odihnă şi tratament „Albinuţa”. Ferma ecologică cu ciclu închis a mănăstirii are o tradiție de peste 13 ani. Călugării au construit o seră și au la dispoziție o suprafață mare de teren agricol. Fâșia forestieră izolează culturile de cele din jur și evită contaminarea acestora, protejându-le în același timp de vânt și impurități.

BioCamara

Este vorba despre ferma ecologică cu ciclu închis a mănăstirii „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț.

BioCamara

Iată ce scrie pe site-ul biocamara.md despre acest proiect de e-comerț al mănăstirii, susținut de Republica Cehă:

„Pornind la drum de la ideea „suntem ceea ce mâncăm”, ne-am propus să aducem persoanelor care nu se dau în vânt în căutarea alimentelor, după ambalaje cu un design frumos, cu un colorit abundent şi cu arome dea dreptul tentante, ci privesc în profunzimea acestora – o alternativă. Pentru că în zilele noastre pentru a găsi produse Naturiste/BIO, sau cel puţin să conţină un minim de E-uri, mutaţii genetice, este foarte dificil şi nu de puţine ori, trebuie să o facem pe detectivul hoinărind prin diverse târguri şi marketuri, în căutarea a ceva bun. 

Misiunea noastră în acest sens este dublă, în primul rând cu responsabilitate şi grijă părintească zilnică însoţim culturile de la plantarea acestora până la recoltarea lor, fiind într-o interdependenţă continuă cu mama natură, ca într-un bun final să le facem cât mai accesibile consumatorilor, adică dumneavoastră, deci ideea este că prin apariţia noastră, pe un tărâm puţin explorat din ţara noastră, să facem cât mai accesibilă găsirea unor astfel de produse şi făcându-ne plinul într-un „coş al sănătăţii”.

BioCamara

Înfiinţarea BIO-Cămării de pe lângă mănăstirea „Nașterea Domnului” are drept scop promovarea produselor ecologice, prezentarea lor, precum şi realizarea acestora pe piaţa autohtonă. Prin intermediul acestui site pot fi comandate produsele preferate, acestea putând fi ridicate la punctele de distribuţie (livrare) ale mănăstirii, din Chişinău şi Bălţi.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.