Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă

Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă imprimare

De la cozile anilor 90 până la ouăle cu marcaj

14.03.2012  

Patru fotografii – două de Slavici Moroz și două de Mircea Zatușevschi – reconstituie parcursul istoric în ultimele două decenii al unui produs de pe mesele noastre: oul.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

De la cozile și îmbulzeala anilor 90 după ouă până la ouăle ștampilate de astăzi: acesta pare să fie în rezumat destinul din ultimii 20 de ani al acestui produs alimentar. În realitate însă istoriile povestite de oameni în legătură cu aceste timpuri și cu acest produs sunt cu adevărat valoroase.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.