Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă

Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă imprimare

De la cozile anilor 90 până la ouăle cu marcaj

14.03.2012   3293 

Patru fotografii – două de Slavici Moroz și două de Mircea Zatușevschi – reconstituie parcursul istoric în ultimele două decenii al unui produs de pe mesele noastre: oul.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

De la cozile și îmbulzeala anilor 90 după ouă până la ouăle ștampilate de astăzi: acesta pare să fie în rezumat destinul din ultimii 20 de ani al acestui produs alimentar. În realitate însă istoriile povestite de oameni în legătură cu aceste timpuri și cu acest produs sunt cu adevărat valoroase.

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.