Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (Documentar) Fundația Est-Europeană în 2015-2016

(Documentar) Fundația Est-Europeană în 2015-2016 imprimare

13.06.2017  

Zâmbete pe fețele copiilor și părinților. Locuri de muncă. Proiecte educaționale pentru profesori și elevi. Asistență pentru consumatori. Sprijin pentru persoanele vulnerabile. Și foarte mulți tineri activi în satele și orașele lor! Plus multe-multe altele.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile – numeroase și importante – pe care Fundația Est-Europeană le-a realizat în 2015 și 2016. Ani buni. Ani plini. Ani pozitivi.

Se zice că unde-i unul nu-i putere… Iar pentru Fundația Est-Europeană proverbul poate fi rostit astfel: „Unde-i unul nu-i putere. Unde sunt beneficiari, parteneri, donatori – puterea crește”. 

Anii 2015 și 2016 au avut împreună 731 de zile și multă muncă. „Unde-i unul nu-i putere. Unde sunt beneficiari, parteneri și mai ales donatori – puterea crește”.

Drumul a fost lung, iar bucuriile comune au fost mari.

Acest film documentar este realizat de URMA TA pentru Fundaţia Est-Europeană cu suportul generos al Guvernului Suediei și al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei. Opiniile exprimate aparţin Fundaţiei Est-Europene și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei și/sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei.

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.